2020-04-22 14:21:25• hírek • Fizetett tartalom

Ingyenes szakorvosi és paraklinikai vizsgálatok a West Medica Klinikán

A koronavírus-járvány terjedésével, amikor a legtöbb poliklinikai rendelés szünetel, szatmárnémeti egyik legnépszerűbb magán-járóbetegrendelőjében, a West Medica Klinikán továbbra is fogadják a pácienseket, akik küldőpapírral ingyenes ellátásban részesülhetnek.

Több elismert és kedvelt szakember várja a panaszaikkal hozzá forduló szatmári betegeket, akik a családorvostól kapott küldőpapírral ingyenes ellátásban részesülhetnek — tudtuk meg dr. Puskás Csaba háziorvostól, a klinika aligazgatójától.


Természetesen ebben a járványos időszakban a West Medica Klinikán is mindent megtesznek a páciensek és a dolgozók egészségének védelmében, ezért szigorú óvintézkedéseket vezettek be. A rendelésekre érkező lakosoknak először egy járványtani gyorsszűrésen kell átesniük a bejáratnál. Néhány kérdésre kell válaszolniuk, megmérik a lázukat, valamint fertőtleníteniük kell a kezeiket, majd ezt követően mehetnek be az épületbe, amelyet a személyzet napközben is alapos fertőtlenítésnek vet alá.


Több szakorvos is várja biztosítási rendszerben a pácienseket: dr. Pongrácz Blanka reumatológust, dr. Bzduch Zsolt neurológust, dr. Bzduch Árpád hematológust, dr. Varga Katalin bőrgyógyászt, dr. Kinczel Hannelore fül-orr-gégészt, dr. Dohi Orsolya szemorvost, valamint dr. Erdei Gabriella gasztroenterológust kereshetik bizalommal a szatmáriak. A klinikán ugyanakkor, szintén családorvosi küldőpapírral, ingyenesen elvégeztethető: röntgen- és ultrahangvizsgálat, valamint laboratóriumi vizsgálat.


A vizsgálatok igénybevételéhez kérjenek küldőpapírt a családorvosuktól, majd egyeztessenek időpontot a West Medica Klinika telefonszámainak egyikén! „Ugyanakkor pedig, amikor orvoshoz indulnak, ne felejtsék el magukkal vinni a kitöltött és aláírt egyéni felelősségvállalási nyilatkozatot, bejelölve, hogy halaszthatatlan szakorvosi konzultáció miatt hagyták el otthonukat!” — tanácsolja dr. Puskás Csaba.


A szatmárnémeti székhelyű, Károlyi út 3. szám alatt lévő West Medica Klinika szolgáltatásainak igénybevételére időpontot egyeztetni telefonon a 0261.769.725-ös, 0361.409.222-es és 0745.572.099-es számokon lehet. További információkért tárcsázzák a felsorolt telefonszámok egyikét! Végül pedig felhívják a figyelmet, hogy a nagykárolyi rendelőkben, a Kaplonyi út 7. szám alatt dr. Nagy Hajnal belgyógyász és dr. Sava Tordai Tekla reumatológus családorvosi küldőpapírral tudja fogadni a gyógyulni vágyókat. Előjegyzés a 0261.861.811-es telefonszámon igényelhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: